Over Casa Jepie Makandra

Casa Jepie Makandra is een bewonersvereniging. Wij zijn een zogeheten ‘trust’, een wijkonderneming met als doel de wijk Holendrecht een stukje beter en mooier te maken. Iedereen die daaraan een bijdrage wil leveren is meer dan welkom en wordt van harte uitgenodigd eens binnen te lopen.

Met de Buurtwerkkamers MultiBron en De Handreiking vormen we de Buurtwerkkamer Coöperatie. Voor meer informatie check www.buurtwerkkamer.nl.

Casa Jepie Makandra, Opheusdenhof 112

Casa Jepie Makandra, Opheusdenhof 112

Adres / Contact

Loop gerust binnen! Casa Jepie Makandra is maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Casa Jepie Makandra
Opheusdenhof 112
sbbholendrecht@gmail.com
Tel.: 020-69 70 185

Vrijwilligers gezocht!

Casa Jepie Makandra werkt volgens het uitgangspunt: ‘Voor en door bewoners’. Alles gebeurt op vrijwillige basis en mensen worden uitgenodigd iets terug te doen voor de buurt. Uiteraard als zij daar tijd voor hebben en het zien als iets dat meerwaarde heeft. Omdat Casa Jepie Makandra de vraag niet altijd aan kan, doen we hierbij een oproep aan alle bewoners van Holendrecht (en daarbuiten!) die zich wel zouden willen inzetten voor de wijk om zich bij ons aan te melden. We kunnen voor een aantal activiteiten nog wel wat vrijwilligers gebruiken.

Benieuwd geworden?

Misschien hebt u ook een leuk idee en zoekt u naar manieren dat uit te voeren of wilt u gewoon eens brainstormen over de mogelijkheden, kom dan gerust eens langs voor een praatje. Bijna alles is bespreekbaar, zolang het de buurt maar ten goede komt!